Als je deze zomer een nieuwe zonnebril wilt kopen, hoef je niet bang te zijn dat je geen keus hebt. Alle bekende merken zijn met nieuwe modellen gekomen en het is aan jou om de mooiste uit te kiezen. Dit is niet altijd gemakkelijk, je moet namelijk zorgen dat je een goede bril koopt die je ook staat. Waar moet je op letten wanneer je op jacht gaat naar een nieuwe bril? Wil je een trendy look of heeft een klassieke uitstraling je voorkeur? Wat je wensen ook zijn, je zult altijd slagen wanneer je de volgende tips in je achterhoofd houdt.

Welk merk sluit het beste bij jouw wensen aan? 

Als je een zonnebril dames zoekt, dan is het goed om te weten waar ieder merk voor staat. Ben je een avontuurlijk type dat graag sport? Dan is een Oakley zonnebril waarschijnlijk alles wat je nodig hebt. Dit merk staat bekend om zijn sportieve uitstraling en zijn zeer hoge kwaliteit. De glazen zijn gemaakt met de meest moderne technieken waardoor je ogen optimaal bescherm zijn tegen uv-straling. Dat is belangrijk want een teveel aan uv-straling kan je ogen permanente schade berokkenen en dat wil je niet. Heb je liever een klassieke zonnebril? Bekijk dan de klassiekers van Ray Ban een keer. Deze brillen gaan al bijna honderd jaar mee en hebben in die tijd nog niets van hun elegantie verloren. 

Wil je bril die opvalt? 

Wie van opvallende monturen houdt, zal heel blij worden van de nieuwste collectie van Gucci zonnebrillen. Dit merk heeft een fifties lijn op de markt gebracht. De brillen in deze collectie hebben opvallende monturen en uiteraard veel goud. Hiermee kun je een prachtige retrolook maken. Wil je het verschil op een andere manier maken? Kijk dan eens of de zonnebrillen van Versace iets voor je zijn. Deze brillen zijn gemaakt met oog voor het milieu. De monturen zijn namelijk gemaakt van duurzaam plastic. Mocht je na vele decennia je bril van de hand willen doen, dan zal deze geen schade berokkenen aan onze planeet omdat hij natuurlijk afgebroken kan worden. Fashion en duurzaamheid gaan bij dit merk hand in hand. 

Wil je graag online bestellen? 

Als je het niet prettig vindt om naar een winkel te gaan om je nieuwe zonnebril te kopen, dan kun je ook online je slag slaan. Je kunt op de betere sites heel precies aangeven wat je wilt. Op deze manier kun je de perfecte bril samenstellen en hem gelijk bestellen. Mocht blijken dat de bril toch niet echt goed staat, dan kun je hem altijd weer ruilen of retourneren. 

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen